V roce 2002 mi diagnostikovali nezhoubný nádor na mozku o velikosti zhruba 5,5 cm. Museli mě odvést až do metropole Bulharska, kde jsem podstoupil chirurgický zákrok.
Ten dopadl úspěšně. Naneštěstí můj příběh tím nekončí.
Po dvou letech mi opět zjistili nádor se stejnou velikostí. Tentokrát však už byl zhoubný a stihl mezitím i metastázovat.
Lékaři mi doporučili další operaci pomocí laseru. Jelikož neexistovala žádná jiná možnost, musel jsem ji přijmout.
Operace byla opět úspěšná, nádor se podařilo odstranit. Měla však i vedlejší účinky – zůstal jsem po ní ochrnutý na levou nohu a ruku.
Následně jsem podstoupil onkologickou léčbu ozařováním. Moc mi to však nepomáhalo.
Nádor se vrátil a lékaři mi už nedávali velké šance na přežití. Stal se však malý zázrak, když jsem se dozvěděl o receptu jedné ženy.
Doporučila mi užívat nápoj z fermentovaného černého bezu.
Recept na fermentovaný sirup z černého bezu
Už Hippokrates, starověký řecký učenec známý také jako „otec medicíny“, považoval tuto rostlinu za nedílnou součást své lékárničky kvůli jejím význačným léčebným účinkům.
Z bezu jsem si proto připravil fermentovaný nápoj, jenž jsem pil 2krát denně.
Postup přípravy je velmi jednoduchý:
Umyjte bez pod tekoucí vodou a osušte. Mírně ho rozmačkejte, abyste z něj dostali šťávu a dužinu. Takto připravený bez pak smíchejte s cukrem nebo medem.
Přesné množství cukru není stanoveno. Můžete ho přidat podle vlastní preference.
Chcete-li, můžete do této směsi přidat i trochu živých kvasnic pro zlepšení fermentace.
Směs vložte do skleněné nebo keramické nádoby, otvor uzavřete látkou, aby do ní nelezl hmyz a aby mohla „volně dýchat“.
Nádobu pak položte na světlé a teplé místo, jež představuje ideální podmínky pro fermentaci.
Po týdnu až dvou sceďte tekutinu do skleněné uzavíratelné láhve, uzavřete víkem a umístěte do ledničky.
Užívejte 1 až 2 čajové lžičky tohoto léčivého sirupu denně.
Závěr
Od té doby, co jsem začal pít fermentovaný nápoj z bezu, můj nádor nejenže zmizel, ale už se ani neobjevil. Nejlepší na tomto přípravku je, že je čistě přírodní a nemá žádné negativní vedlejší účinky.
Opět se jednou potvrdilo, že matka příroda nám nabízí všechny své dary a dokáže nám navrátit ztracené zdraví.
Zdroj: naturalcuresandhomeremedies.com, Zpracovala: Vylectese.cz
Upozornění: Tento příspěvek v žádném případě nenahrazuje konzultaci ani vyšetření lékařem ve zdravotnickém zařízení. Příspěvky mohou vyjadřovat názory, které se nemusí shodovat s názory redakce.
V navodu chybi onformace, jku cast rostliny pouziva, jestli kvet, plody, nebo listy..
Preklep, melo tam byt “jakou”
Nejspíš plody (kuličky), když se mají pomačkat, aby se získala šťáva a dužnina. “Před šípkem smekni, před bezem klekni”, říká lidová moudrost.
Nemá se černý bez upravit vždy vařením?