Vylectese.cz

  • Kontakt

Podle studie má záření z mikrovlnek na vaše srdce i krev zhoubné účinky

13.7.2019 by redakce 2 Comments

Print Friendly, PDF & Email

Podle studie má záření z mikrovlnek na vaše srdce i krev zhoubné účinky

Mnozí zdravotně uvědomělí uživatelé ohřívají jídlo v mikrovlnné troubě jen zřídka (pokud vůbec).

Pokud tak dělají, zřejmě si neuvědomují, že ničí nutriční hodnotu jídla a toto obrazně řečeno „nukleární bombardování“ má výrazně negativní vliv na jejich krev a srdce.

Vliv záření z mikrovlnek na srdce a krev

Typická frekvence mikrovlnného záření pocházejícího z „mikrovlnek“, které můžeme vidět v našich kuchyních, více než postačuje k narušení srdeční frekvence a její variability.

Jen 2,4 GHz, což je průměrná frekvence vytvářená mikrovlnnými troubami (a mimochodem i Wi-Fi routery a mobily), může způsobovat okamžité a drastické změny na lidském srdci.

Podle Dr. Magdy Havasové z Trentové univerzity ti, co jsou vystaveni záření o frekvenci 2,4 GHz jen po dobu tří minut, mohou zažívat závažné reakce ve změnách srdeční frekvence a změněných variabilitách srdeční frekvence. To naznačuje alarmující reakci na stres, kterou nazýváme elektro-hypersenzitivita (EHS), nebo také syndrom předčasného stárnutí.

Toto se zkoumá již celá desetiletí. Jedná se o reakce, jako je bušení srdce, shlukování červených krvinek a výkyvy parasympatického nervového systému typické pro reakci „bojuj, nebo uteč“.

Dr. Havasová také zjistila, že mikrovlnné trouby mohou vést k výkyvům hladiny krevního cukru, které se spojují s cukrovkou (více ZDE…).

Obvykle k tomu dochází tehdy, když lidé stojí ve vzdálenosti necelého metru od zapnuté mikrovlnky a čekají, až bude jejich pokrm připravený ke konzumaci.

Nesporný důkaz, že frekvence mikrovlnného záření má nepříznivý vliv na lidské srdce

Pseudo-výzkum a fanatičtí zastánci mikrovlnek celá léta tvrdily, že mikrovlnné trouby nevytvářejí žádné bezprostřední biologické účinky, neboť hladina v běžné domácnosti je hluboko pod schválenými normami.

Většina těchto studií však byla provedena ještě v minulém tisíciletí.

Nyní k nám přichází mikrovlnné záření z mnoha zdrojů, ke kterým patří elektromagnetická zařízení, notebooky, Wi-Fi a mobilní telefony (více ZDE…).

Dr. Havasová zdokumentovala svou odbornou studii a uvedla následující:

„Toto je první studie, která dokumentuje bezprostřední a dramatické změny srdeční frekvence a variability srdeční frekvence způsobené schváleným zařízením, které vytváří mikrovlny na úrovních značně nižších, než jsou platné předpisy (již na úrovni jen 0,3 % normy).“

Mikrovlnná nemoc, nebo také „mikrovlnný efekt“, existuje již od 2. světové války

Mikrovlnné trouby jsou formou elektromagnetického záření, která existuje již od doby radarů používaných ve 2. světové válce. Mikrovlnky emitují záření o vysoké a nízké energii a mají o něco menší vlnovou délku než 13 centimetrů.

Tyto vlny jsou vytvářeny magnetronem (název je odvozen od magnetu a elektronu). Jedná se o stejnou funkci, která umožňovala fungování leteckého radaru používaného během 2. světové války. Proto se mikrovlnné trouby zpočátku nazývaly radarovými frekvencemi.


NÁŠ TIP: Předtím, než vejdu do nákupního střediska se svými dětmi, si nastříkám Virostop ústní a nosní sprej a jsme v pohodě. Čtěte VÍCE
 

Emitují vlny o frekvenci 2450 megahertzů (MHz), což je ekvivalentní 2,4 gigahertzům (GHz). Tato frekvence způsobuje dielektrické zahřívání, což znamená, že molekuly vody v potravě prudce vibrují na extrémně vysokých frekvencích (milionkrát za sekundu).

Toto vibrování způsobuje tření molekul, ničí mnohé živiny a má nepříznivý vliv na srdeční frekvenci a variabilitu srdeční frekvence každého člověka, který stojí blízko mikrovlnné trouby.

Nesmírně nebezpečné je vařit maso, protože to má nepříznivý vliv na krev, nejen na molekuly vody v potravě. Struktury těchto molekul se přetrhnou a zdeformují. Někteří lidé to nazývají „elektrický šok“.

Mikrovlny se ve skutečnosti používají v odvětví genetického pozměňování za účelem oslabení buněčných membrán a rozdělování buněk.

Takto poškozené buňky se u lidí stávají cílem pro viry, což je známé jako „mikrovlnný efekt“, nebo také „mikrovlnná nemoc“. Lidské tkáně mohou zažívat stejně těžké deformace jako ohřívané jídlo.

Používáte často mikrovlnku a zažíváte nevysvětlitelné bolesti hlavy, nervozitu, úzkost, závratě, zhoršené poznávací schopnosti, depresi (více ZDE…), nevolnost po jídle, problémy s viděním, bolesti zubů a čelisti nebo extrémní a neustálou žízeň?

Jedná se o opakované „genotoxické“ vlivy poškozování vašich tkání a zasahování do normální aktivity srdce a mozku.

První mikrovlnné zařízení vynalezli nacisté

Zařízení pro zajištění mobilních dodávek potravin pro své jednotky vytvořili nacisté, když napadli Sovětský svaz. Bylo pouze experimentální.

Po válce Rusové a Američané prozkoumali „bezpečnost“ těchto zařízení. Když Rusové zjistili, jaká jsou nebezpečná, zakázali je.

Nezakázali je však Američané a Evropané!

Často citovaná švýcarská klinická studie Hanse Hertela odhaluje destruktivní účinky mikrovlnných trub na lidskou krev

Jedním z prvních potravinových vědců, kteří zkoumali účinky mikrovlnek na krev a fyziologii lidských bytostí, byl Dr. Hans Ulrich Hertel.

Ten spolu se svými partnery, odborníky na biochemii, dospěl k závěru, že mikrovlnky mají negativní zdravotní účinky, jako třeba:

  • zvýšené hladiny cholesterolu
  • snížený počet červených krvinek
  • snížené hladiny hemoglobinu (naznačující možnou anémii)
  • snížený počet leukocytů (bílých krvinek)

Ponaučení?

V případě ohřívání jídla v mikrovlnce je toho mnohem více, čeho je třeba se obávat, než pouze ztráty výživných látek. Můžete také „ohřívat“ svou krev, poškozovat svůj mozek a narušovat svou srdeční frekvenci.

Máme pro vás řešení. Používejte toustovač a vyčkejte pár minut navíc, dokud se vám jídlo ohřeje. Za vaše zdraví a zdravý rozum to opravdu stojí.

Zdroj: naturalnews.com, Zpracovala: Vylectese.cz



Související články:

  • Skutečná pravda o mikrovlnkách, kterou každý ignoruje
  • Za těchto 5 vážných nemocí mohou mikrovlnky. Chraňte se, dokud není pozdě
  • 12 faktů o mikrovlnkách, pro které by je měli navždy zakázat
  • Jídlo z mikrovlnky nepatří do úst člověka. Zde je důvod


Upozornění: Tento příspěvek v žádném případě nenahrazuje konzultaci ani vyšetření lékařem ve zdravotnickém zařízení. Příspěvky mohou vyjadřovat názory, které se nemusí shodovat s názory redakce.

Kategorie: Moderní technologie Značky: cukr, emitace, jidlo, krev, krvinky, mikrovlnka, molekuly, ohřívání, srdce, záření

Comments

  1. mk says

    14.7.2019 at 10:19

    Že mikrovlny nejsou nic zdravého je nám jasné. Ale ráda bych věděla co autor myslel tím, že máme ohřívat jídlo v toustovači! :DD to asi moc nepůjde ..či?

    Odpovědět
  2. lenka says

    3.8.2019 at 18:39

    V toustovači ohřívat jídlo neumím,prosím,rada si to nechám vysvětlit. Mikrovlnku a nádobí k ní určené mám 25 let a ještě potíže nikdo z rodiny nemá.Je to zastrašování lidí….
    Nevěřím tomuto článku.

    Odpovědět

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Doporučujeme články:

  • Pročistěte si játra i ledviny a zhubněte až 5 kilo s touto detoxikací
  • 4 jednoduché triky, jak odstranit rýhy a škrábance ze skel dioptrických brýlí4 jednoduché triky, jak odstranit rýhy a škrábance ze skel dioptrických brýlí
  • Nikdy neužívejte zázvor, pokud patříte k některé z těchto 4 skupin lidíNikdy neužívejte zázvor, pokud patříte k některé z těchto 4 skupin lidí
  • Domácí sirup na kašel a hleny + diagnostika podle barvy hlenůDomácí sirup na kašel a hleny + diagnostika podle barvy hlenů

Sledujte nás na Facebooku

Vyhledat

Nejnovější příspěvky

  • 9 způsobů, jak zajistit, aby váš trávicí systém fungoval hladce9 způsobů, jak zajistit, aby váš trávicí systém fungoval hladce
  • Vyrobte si domácí chilli olej: Dokáže pomoci snížit bolest a zánět kloubůVyrobte si domácí chilli olej: Dokáže pomoci snížit bolest a zánět kloubů
  • 5 jógových pozic, které snižují vypadávání vlasů a podporují jejich zdravý růst5 jógových pozic, které snižují vypadávání vlasů a podporují jejich zdravý růst
  • Masáží těchto 4 bodů se zbavíte bolesti hlavy i nespavosti!Masáží těchto 4 bodů se zbavíte bolesti hlavy i nespavosti!
  • Připravte si zázvor podle starodávných receptur: Předejdete rakovině, artritidě, vysokému cholesterolu a krevnímu cukruPřipravte si zázvor podle starodávných receptur: Předejdete rakovině, artritidě, vysokému cholesterolu a krevnímu cukru
  • Sedm zajímavých věcí, které se stanou s vaším tělem, když začnete pít šťávu z kyselých okurekSedm zajímavých věcí, které se stanou s vaším tělem, když začnete pít šťávu z kyselých okurek
  • Pupínky na těchto místech signalizují vnitřní problém!Pupínky na těchto místech signalizují vnitřní problém!
  • 10 potravin, které se pečlivě starají o vaše játra10 potravin, které se pečlivě starají o vaše játra

Doporučujeme články:

  • Podle pediatrů děti potřebují jednoduché hračky, nikoli iPady a elektronikuPodle pediatrů děti potřebují jednoduché hračky, nikoli iPady a elektroniku
  • Nejúčinnější domácí sirup na odstranění hlenů z průdušek a plicNejúčinnější domácí sirup na odstranění hlenů z průdušek a plic
  • Navždy se zbavit bolestí zad, ramen a krkuNavždy se zbavte bolestí zad, ramen a krku
  • Jak si připravit levandulový nápoj, který vám pomůže zmírnit bolesti hlavy a úzkostJak si připravit levandulový nápoj, který vám pomůže zmírnit bolesti hlavy a úzkost
  • Nejnovější výzkum: Ženy s velkým zadkem jsou zdravější a moudřejšíNejnovější výzkum: Ženy s velkým zadkem jsou zdravější a moudřejší
  • Co je lepší: Nechat si zuby moudrosti, nebo je preventivně vytrhnout?Co je lepší: Nechat si zuby moudrosti, nebo je preventivně vytrhnout?

Copyright © 2021 Vylectese.cz · Ochrana osobních údajů (Privacy Policy)

 

Obsah portálu Vylectese.cz je chráněn autorským zákonem. Kopírování, probírání, šíření či jiné zpřístupnění tohoto obsahu, případně jeho části, je bez předcházejícího souhlasu zakázán. V případě dotazů nás kontaktujte.

Pro zkvalitnění služeb využíváme soubory cookies. Používáním této stránky s tím vyjadřujete svůj souhlas. Rozumím Více informací
Privacy & Cookies Policy
Nutné Vždy povoleno