Mnozí zdravotně uvědomělí uživatelé ohřívají jídlo v mikrovlnné troubě jen zřídka (pokud vůbec).
Pokud tak dělají, zřejmě si neuvědomují, že ničí nutriční hodnotu jídla a toto obrazně řečeno „nukleární bombardování“ má výrazně negativní vliv na jejich krev a srdce.
Vliv záření z mikrovlnek na srdce a krev
Typická frekvence mikrovlnného záření pocházejícího z „mikrovlnek“, které můžeme vidět v našich kuchyních, více než postačuje k narušení srdeční frekvence a její variability.
Jen 2,4 GHz, což je průměrná frekvence vytvářená mikrovlnnými troubami (a mimochodem i Wi-Fi routery a mobily), může způsobovat okamžité a drastické změny na lidském srdci.
Podle Dr. Magdy Havasové z Trentové univerzity ti, co jsou vystaveni záření o frekvenci 2,4 GHz jen po dobu tří minut, mohou zažívat závažné reakce ve změnách srdeční frekvence a změněných variabilitách srdeční frekvence. To naznačuje alarmující reakci na stres, kterou nazýváme elektro-hypersenzitivita (EHS), nebo také syndrom předčasného stárnutí.
Toto se zkoumá již celá desetiletí. Jedná se o reakce, jako je bušení srdce, shlukování červených krvinek a výkyvy parasympatického nervového systému typické pro reakci „bojuj, nebo uteč“.
Dr. Havasová také zjistila, že mikrovlnné trouby mohou vést k výkyvům hladiny krevního cukru, které se spojují s cukrovkou (více ZDE…).
Obvykle k tomu dochází tehdy, když lidé stojí ve vzdálenosti necelého metru od zapnuté mikrovlnky a čekají, až bude jejich pokrm připravený ke konzumaci.
Nesporný důkaz, že frekvence mikrovlnného záření má nepříznivý vliv na lidské srdce
Pseudo-výzkum a fanatičtí zastánci mikrovlnek celá léta tvrdily, že mikrovlnné trouby nevytvářejí žádné bezprostřední biologické účinky, neboť hladina v běžné domácnosti je hluboko pod schválenými normami.
Většina těchto studií však byla provedena ještě v minulém tisíciletí.
Nyní k nám přichází mikrovlnné záření z mnoha zdrojů, ke kterým patří elektromagnetická zařízení, notebooky, Wi-Fi a mobilní telefony (více ZDE…).
Dr. Havasová zdokumentovala svou odbornou studii a uvedla následující:
„Toto je první studie, která dokumentuje bezprostřední a dramatické změny srdeční frekvence a variability srdeční frekvence způsobené schváleným zařízením, které vytváří mikrovlny na úrovních značně nižších, než jsou platné předpisy (již na úrovni jen 0,3 % normy).“
Mikrovlnná nemoc, nebo také „mikrovlnný efekt“, existuje již od 2. světové války
Mikrovlnné trouby jsou formou elektromagnetického záření, která existuje již od doby radarů používaných ve 2. světové válce. Mikrovlnky emitují záření o vysoké a nízké energii a mají o něco menší vlnovou délku než 13 centimetrů.
Tyto vlny jsou vytvářeny magnetronem (název je odvozen od magnetu a elektronu). Jedná se o stejnou funkci, která umožňovala fungování leteckého radaru používaného během 2. světové války. Proto se mikrovlnné trouby zpočátku nazývaly radarovými frekvencemi.
Emitují vlny o frekvenci 2450 megahertzů (MHz), což je ekvivalentní 2,4 gigahertzům (GHz). Tato frekvence způsobuje dielektrické zahřívání, což znamená, že molekuly vody v potravě prudce vibrují na extrémně vysokých frekvencích (milionkrát za sekundu).
Toto vibrování způsobuje tření molekul, ničí mnohé živiny a má nepříznivý vliv na srdeční frekvenci a variabilitu srdeční frekvence každého člověka, který stojí blízko mikrovlnné trouby.
Nesmírně nebezpečné je vařit maso, protože to má nepříznivý vliv na krev, nejen na molekuly vody v potravě. Struktury těchto molekul se přetrhnou a zdeformují. Někteří lidé to nazývají „elektrický šok“.
Mikrovlny se ve skutečnosti používají v odvětví genetického pozměňování za účelem oslabení buněčných membrán a rozdělování buněk.
Takto poškozené buňky se u lidí stávají cílem pro viry, což je známé jako „mikrovlnný efekt“, nebo také „mikrovlnná nemoc“. Lidské tkáně mohou zažívat stejně těžké deformace jako ohřívané jídlo.
Používáte často mikrovlnku a zažíváte nevysvětlitelné bolesti hlavy, nervozitu, úzkost, závratě, zhoršené poznávací schopnosti, depresi (více ZDE…), nevolnost po jídle, problémy s viděním, bolesti zubů a čelisti nebo extrémní a neustálou žízeň?
Jedná se o opakované „genotoxické“ vlivy poškozování vašich tkání a zasahování do normální aktivity srdce a mozku.
První mikrovlnné zařízení vynalezli nacisté
Zařízení pro zajištění mobilních dodávek potravin pro své jednotky vytvořili nacisté, když napadli Sovětský svaz. Bylo pouze experimentální.
Po válce Rusové a Američané prozkoumali „bezpečnost“ těchto zařízení. Když Rusové zjistili, jaká jsou nebezpečná, zakázali je.
Nezakázali je však Američané a Evropané!
Často citovaná švýcarská klinická studie Hanse Hertela odhaluje destruktivní účinky mikrovlnných trub na lidskou krev
Jedním z prvních potravinových vědců, kteří zkoumali účinky mikrovlnek na krev a fyziologii lidských bytostí, byl Dr. Hans Ulrich Hertel.
Ten spolu se svými partnery, odborníky na biochemii, dospěl k závěru, že mikrovlnky mají negativní zdravotní účinky, jako třeba:
- zvýšené hladiny cholesterolu
- snížený počet červených krvinek
- snížené hladiny hemoglobinu (naznačující možnou anémii)
- snížený počet leukocytů (bílých krvinek)
Ponaučení?
V případě ohřívání jídla v mikrovlnce je toho mnohem více, čeho je třeba se obávat, než pouze ztráty výživných látek. Můžete také „ohřívat“ svou krev, poškozovat svůj mozek a narušovat svou srdeční frekvenci.
Máme pro vás řešení. Používejte toustovač a vyčkejte pár minut navíc, dokud se vám jídlo ohřeje. Za vaše zdraví a zdravý rozum to opravdu stojí.
Zdroj: naturalnews.com, Zpracovala: Vylectese.cz
Že mikrovlny nejsou nic zdravého je nám jasné. Ale ráda bych věděla co autor myslel tím, že máme ohřívat jídlo v toustovači! :DD to asi moc nepůjde ..či?
V toustovači ohřívat jídlo neumím,prosím,rada si to nechám vysvětlit. Mikrovlnku a nádobí k ní určené mám 25 let a ještě potíže nikdo z rodiny nemá.Je to zastrašování lidí….
Nevěřím tomuto článku.