Příroda funguje úžasným způsobem. Má své vlastní metody, jak si organizovat různé výživné látky. Jediným úkolem pro nás pak zůstává najít způsoby, jak tyto látky vhodně zkombinovat.
V tomto článku vám dáme jeden jednoduchý recept, který vám pomůže předcházet, a dokonce i léčit rakovinu.
Jde o známou mocnou kombinaci 3 účinných ingrediencí, kterou vymyslela Carolina Andersonová, ale my jsme se rozhodli ji ještě vylepšit a doplnit ji o další potentní látku.
Dohromady se nyní skládá ze 4 ingrediencí, které vytvářejí neskutečně silnou kombinaci.
Tento recept je založen na 2000 let staré indické tradici. V současnosti vědci s nimi provedli přes 5000 studií, které potvrdily jejich léčivé účinky.
Pravidelná konzumace této směsi snižuje riziko vzniku a růstu rakoviny na absolutní minimum. Mnozí experti uvádějí, že účinkuje dokonce i na ty nejzhoubnější nádory.
Ingredience
Na výrobu této léčivé kombinace budete potřebovat následující suroviny:
- 1 polévková lžíce extra panenského a za studena lisovaného olivového oleje
- 1/4 lžičky pepře
- 1/2 lžičky nastrouhaného zázvoru
- 1 lžička kurkumy v prášku
Příprava a užívání
Zkombinujte v misce všechny uvedené látky a dobře je promíchejte.
Vyrobenou směs pak přidejte do salátů, omáček, polévek či dušených jídel.
Dále z ní můžete vyrobit extra zdravý džus tím, že ji přidáte do ovocné nebo zeleninové šťávy, případně si ji přimícháte do jogurtu.
Pokud chcete a nepřekáží vám intenzita a výrazná chuť této směsi, můžete ji zkonzumovat i přímo.
Dávkování
Při prevenci stačí užívat 1 až 2krát týdně.
Při léčbě rakoviny, zánětů, bolestí kloubů, artritidy a dalších chronických onemocnění užívejte tuto směs 2 až 3krát denně.
V čem spočívá tajemství tohoto receptu?
Kurkuma je nejsilnější složkou receptu. Zvláště ceněné jsou její protirakovinné, antioxidační a protizánětlivé účinky. Chronické záněty jsou totiž hlavní příčinou cukrovky, kardiovaskulárních onemocnění i rakoviny.
Kurkuma obsahuje aktivní látku kurkumin. Jde o fytonutrient se silnými protizánětlivými vlastnostmi.
Věda potvrdila, že léčebné terapie založené na kurkuminu nabízejí úžasné efekty při léčbě rakoviny slinivky, vaječníků, prostaty, mozku a tlustého střeva.
Pepř zvyšuje absorpci kurkuminu ve střevech.
Podle posledních vědeckých výzkumů piperin (aktivní látka v pepři) zvyšuje absorpci kurkuminu až o neuvěřitelných 2000 %, čímž výrazně zlepšuje jeho biologickou dostupnost.
Zázvor je další látkou se silnými protinádorovými, antioxidačními a protizánětlivými účinky. Má schopnost blokovat faktory způsobující rakovinné bujení a odstraňovat záněty.
Zázvor se také často používá k léčbě nevolností a zvracení. Dokonce existují tvrzení, že výrazně stimuluje odbourávání tuků a toxinů, které se v tucích často hromadí.
Olivový olej je známý svými blahodárnými účinky na zdraví.
V poslední době se však objevuje stále více a více studií, které poukazují na výrazný protirakovinný účinek více jeho složek, jako jsou skvalen, terpenoidy a oleocanthal.
Zpracovala: Vylectese.cz
Olivový olej mi strašně nechutná….nedal by se použít jiný????
5. Olivový olej
Olivový olej odborníci zařazují mezi nejužitečnější oleje pro člověka.
Zdravé tuky chrání před srdečními a cévními nemocemi, jsou nezbytné pro správnou činnost mozku a celou řadu dalších důležitých životních funkcí.
Poslední výzkumy ukazují, že složka v olivovém oleji nazývaná oleokantal má silné protirakovinné účinky. Údajně je dokáže zničit již v průběhu 30 minut až 1 hodiny.
Mezi další účinky této látky patří:
potlačování zánětů
prevence osteoporózy
prevence Alzheimerovy choroby
další onemocnění související s věkem
Uvažuji, zda ta NECHUŤ by náhodou nemohla být způsobena DISBIÓZOU nebo parazity. Existují i jiné příčiny, ale pro začátek bych zkusil na to jít OD LESA.